FEBO OUDEZIJDS VOORBURGWAL

FEBO OUDEZIJDS VOORBURGWAL De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Oudezijds Voorburgwal. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 22:13 Brutaal aan telefoon toen ik belde dat ze iets hadden vergeten
11 dec 2021 om 18:23 1e keer verkeerde saus gekregen en 2 keer daarna geen saus gekregen waar wel voor betaald is… jammer…
14 nov 2021 om 21:17 Geen goede ervaring, verkeerde saus bij de friet en op de vega burger zat niks behalve een burger en 2 mini stukjes sla. Kan echt beter. Bezorging had ook vertraging door febo maar bezorger zelf was wel vriendelijk:)
8 okt 2021 om 21:39 ik had voor 18:30 besteld en het kwam 19:00 aan. Ben blij dat het wel warm was maar ik had bizarre honger dus voortaan ff eerder maken aub
4 okt 2021 om 21:23 De kip nuggets waren bremzout. Ik heb opgebeld om het te melden zodat ze het zouden weten voor de volgende klant en hoef ik het hier niet an public neer te zetten maar, dat werd niet in dankbaarheid afgenomen.Ik heb ze weg moeten gooien.
7 sep 2021 om 20:54 Bestelling niet compleet. Werd ook niet nageleverd toen ik hierover belde
29 aug 2021 om 20:44 Perfect warm en krokant En de ijsjes goed koud. Ik heb voor de eerste keer besteld bij FEBO . Daar kan menig ander bedrijf nog iets van leren.
5 aug 2021 om 17:26 Betaald voor saus,,en niet gekregen
22 jun 2021 om 20:34 Goed
8 jun 2021 om 9:22 Eten prima zoals altijd en de bezorger een hele vrolijke jongen.
27 apr 2021 om 22:23 Order wasn’t complete
20 apr 2021 om 2:34 De burgers waren koud zonde van het geld